prva poslastica

Uskoro na TV-u: Dokumentarna serija o legendarnom noćnom klubu koji okuplja poznate

0

Kanal E! dočarava atmosferu u svetskom baru novom serijom What Happens at The Abbey, čija je premijera 15. septembra u 21 čas.

foto: Promo
foto: Promo

- Serija stavlja u centar zbivanja The Abbey, legendarni noćni klub i stecište poznatih u Zapadnom Holivudu, a tu je i energično osoblje koji čine zgodne i harizmatične buduće zvezde -

 

< iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/KnxmyJLoywU" frameborder="0" allowfullscreen >< /iframe >

 

Kanal E! povešće iza šanka i omogućiti intiman uvid u živote zaposlenih u svetski poznatom baru kada nova dokumentarna serija What Happens at The Abbey premijerno bude emitovana 15. septembra u 21.00. Smešten u srcu losanđeleskog Zapadnog Holivuda, The Abbey važi za „najbolji gej bar na svetu“, jer to je institucija gde su etikete nevažne, najbitnije je da svi budu prihvaćeni, bez obzira na svoju seksualnu orijentaciju, a dolaze da budu viđeni i da se druže sa poznatima.

 

Predstavljajući jedan od najrazuzdanijih noćnih klubova u Los Anđelesu, tim zaposlenih, kojima kajanje nije ni na kraj pameti, oličava mentalitet bez predrasuda koji krasi The Abbey, istovremeno stvarajući okruženje u kome su svi dobro došli. Predvođeni vlasnikom David-om Cooley-jem, spretno osoblje kluba brine se da svojim VIP gostima i poznatim ličnostima obezbedi prvoklasnu uslugu, dok se privatno nose sa sopstvenim emocionalnim dramama, različitom seksualnom orijentacijom i ostvarenjem sopstvenih holivudskih snova. Ova ekipa razuzdanih i nepredvidivih likova dokazuje da nije sve u poslu jer se oni bolje zabavljaju od svojih poznatih pokrovitelja.

 

Za produkciju serije „What Happens At The Abbey” zaduženi su Banijay Studios North America i Dejvid Goldberg, Karolin Baumgard, Rej Đulijani i Dejvid Kuli kao izvršni producenti.

 

makonda-tracker