Ašer i Mika na MTV-u

0
Alternative Nation Weekend na MTV kanalu počinje u petak 13. avgusta od 19 časova, a u emisijama Behind the Music i MTV World Stage gostuju Ašer i Mika

U okviru ovonedeljnog muzičkog vikenda Alternative Nation Weekend možete da se upoznate sa alternativnim izvođačima i muzičkim stilovima. 

Veče se nastavlja emisijom Behind the Music u kojoj poznata američka hip-hop zvezda Usher govori o svojim najvećim muzičkih uspesima, usponima i padovima na sceni i iza nje.

Usher će pričati o odrastanju pod svetlima reflektora, o begu u muziku i pravim značenjima koji stoje iza nekih od njegovih najpoznatijih pesama. Tokom ekskluzivnog intrvjua, pričaće o napuštanju porodičnog doma u petnaestoj godini kako bi radio na svom albumu prvencu sa Pi Diddy-jem i neprestanim iskušenjima na koje je nailazio tokom života u velikom gradu. Takođe će razjasniti glasine o neverstvu i objasniti prave razloge za prekid romanse sa bivšom devojkom Čili, članicom grupe TLC, sa kojom je započeo vezu tokom snimanja spota za pesmu U Remind Me. Usher će po prvi put podeliti sa publikom priču o ponovnom zbližavanju sa ocem koji ga je napustio kad je bio mali, nedavnom razvodu od supruge Tameke, njihova dva sina i njegovim naporima da im bude što bolji otac, onakav kakvog on nikad nije imao. Takođe će otkriti svoje buduće planove u vezi sa glumačkom karijerom i nastavku saradnje sa svojim štićenikom, tinejdž pop zvezdom Džastinom Biberom. Uz sve ovo imaćete priliku da vidite neke od retkih snimaka i fotografija iz Usher-ovog detinjstva, sa nastupa i privatnih albuma.

Od 21 čas u okviru MTV World Stage serijala ovog petka premijerno pogledajte nastup jednog od najpopularnijih i najsimpatičnijih pop pevača današnjice, britanskog umetnika Mike! Po prvi put i samo na MTV kanalu mozete da doživite atmosferu sa njegovog koncerta u Španiji u okviru MTV Murcia Night.

Michael Holbrook Penniman poznatiji kao Mika je britanski kompozitor libanskog porekla. Rođen je 1983. u Bejrutu, a zbog ratnog stanja porodica se preselila u Pariz kada je imao godinu dana. Svoju prvu pesmu napisao je kad mu je bilo sedam godina, a u devetoj godini odlazi sa porodicom u London. Svoje ime Mica promenio je u Mika, jer ga je nerviralo što ga ljudi pogrešno izgovaraju. U početku svoje muzičke karijere radio je muziku za British Airways i reklame za Orbit žvake. Prvi singl Relax, Take It Easy objavljen je 2006. godine Najveći uspeh mu je hit Grace Kelly sa prvog albuma Life in Cartoon Motion. Prvi album doneo mu je poređenja sa Fredijem Merkurijem, Scissor Sisters, Eltonom Džonom, Princom, Robijem Vilijamsom i Dejvidom Bouvijem.

Inače, britanski tabloidi ga prisiljavaju da prizna da je homoseksualac, ali za to nema nikakvih dokaza osim tračeva, a on uvek izbegava da otvoreno govori o svojim seksualnim sklonostima.

TAGOVI: AšerMTVMika
makonda-tracker