Drugi nastavak serije Sva ta ravnica

Zbog ogromnog interesovanja koji je serija Sva ta ravnica izazvala kod gledalaca, televizija Pink priprema snimanje drugog nastavka
1
1 / 5 Foto: Promo

Uzbudljiva priča o izdaji i strasti grofovske porodice Jagodić, koja je naišla na nepodeljene simpatije kod domaće publike, dobiće drugi nastavak, koji će biti emitovan na TV Pink.

- Mogu da vam najavim nastavak serije Sva ta ravnica, na koju smo jako ponosni i koja je postigla izuzetan uspeh. Đorđe Milosavljević napisao je neverovatan nastavak – rekla je PR Pink media sistema Tanja Vojtehovska za Story.

Radnja serije Sva ta ravnica pratila je sudbinu grofovske porodice Jagodić, a prvih dvanaest epizoda snimljeno je uglavnom na dvorcu Dunđerski. Scenario je na osnovu knjige Kao i sva ravnica Nenada Čanka napisao Đorđe Milosavljević, a za režiju je bio zadužen Miroslav Lekić. U seriji su igrali Dragan Nikolić, Gordan Kičić, Gorica Popović, Dejan Lutkić, Josif Tatić, Katarina Radivojević, Ivana Popović, Sonja Damjanović, Ivan Bosiljčić, Vojin Ćetković, Jelena Rakočević, Jelisaveta Tatić Čuturilo i mnogi drugi.

Jelena Kulović

makonda-tracker