sad je sve jasno

Kako je moguće da ovo nismo shvatili ranije? Konačno otkriveno zbog čega je Mister Bin toliko čudan

0

Jeste li se ikada zapitali zbog čega otkačeni lik Rovena Atkinsona baš sve prestvara u avanturu - jutarnju higijenu, odlazak u šoping, posetu zubaru...?

foto: Giphy.com
foto: Giphy.com

 

Otkačeni i trapavi Mister Bin godinama nas je zasmejavao kroz seriju, crtani i film, a ono što se fanovima ovog lika posebno dopadalo jeste činjenica da i najjednostavnija radnja u njegovom slučaju postaje urnebesna.

 

Fanovi Mister Bina u suzama: Vest da je poznati glumac poginuo munjevito se širi planetom

 

Mnogi su se zapitali zbog čega je Mister Binu baš sve u životu tako komplikovano i nejasno, a sada se pojavila teorija koja bi sve mogla da objasni - on je vanzemaljac.

 

Kako piše The Sun, on, pored toga, uvek nosi istu odeću, što se objašnjava time da posetilac iz svemira nema pojma kako bi ljudi trebalo da se oblače.

 

foto: Profimedia

 

Roven Atkinson i scenarista Ričard Kurtis nikad nisu opovrgli ovu teoriju, koja se već godinama s vremena na vreme pojavljuje u javnosti. Štaviše, glumac koji igra mister Bina jednom je nagovestio da je upravo ovo istina.

 

Zvezde, aparati i ogledala: Pametni telefoni tada možda nisu postojali, ali poznati su svakako imali selfije (FOTO)

 

Naime, Rovena Atkinsona jednom su pitali da otkrije svoju ideju za jednu epizodu koja nikad nije snimljena, a on je rekao:

 

- On ugleda svemirski brod kako sleće na polje i zaustavlja automobil. Podiže pogled i iznenada se vrata spuštaju, a jaka svetlost izbija iz svemirskog broda i Mister Bin izlazi iz njega... Zatim dvadeset i pet primeraka Mister Bina izlazi iz svermiskog broda, svi ga tapšu po leđima i kažu: Drago nam je da te vidimo.

 

Ova epizoda završila bi se tako što bi Mister Bin ušao u leteći tanjir i to bi bio njegov kraj, rekao je Atkinson.

makonda-tracker