Premijera novog spota Skunk Anansie na MTV-ju

0
U subotu 24. jula tačno u podne publika regionalnog MTV-ja među prvima u svetu imaće priliku da vidi novi spot benda Skunk Anansie za pesmu My Ugly Boy koji je sniman u Beogradu

Inače, pesma My Ugly Boy biće objavljena 16. avgusta, a nalazi se na albumu Wonderlustre koji će se naći u prodaji 13. septembra. Spot je sniman u jednoj od novobeogradskih garaža, a u njemu se pojavljuje i srpski glumac Bojan Dimitrijević.

Skunk Anansie su ponovo na okupu od 2009. godine. Iste godine su objavili kompilaciju najvećih hitova Smashes and Trashes na kojoj su se našle i tri nove pesme Tear the Place Up, Because of You i Squander. Bend je iste godine krenuo na povratničku turneju u okviru koje su posetili i zemlje našeg regiona.

Prema Ginisovoj knjizi rekorda Skunk Anansie su 2004. godine imenovani za jedan od najuspešnijih bendova u Britaniji u preiodu od 1952. do 2003. godine. Bend je proveo ukupno 141 nedelju na listi singlova i albuma, čime su se našli na 491. mestu britanskih bendova. Njihov album Stoosh iz 1995. godine je na britanskoj listi albuma proveo čak 55 nedelja. Bend je 1997. godine imao i dve nominacije za MTV EMA nagrade, za najbolju grupu i najbolji live bend. Bili su na turnejama sa izvođačima kao što su U2, Aerosmith, Lenny Kravitz, Bad Religion, Rollins Band, Therapy?, Rammstein i Muse. Procenjuje se da su do sada prodali preko pet miliona albuma širom sveta.

makonda-tracker