Kanije Vest, Čeril Kol i Foo Fighters na MTV-u

0
U petak 23. jula na MTV kanalu pogledajte emisije Storytellers, TakeOver i MTV World Stage u kojima gostuju Kanije Vest, Čeril Kol i Foo Fighters

Veče započnite uz emisiju Storytellers i kontroverznog američkog repera, tekstopisaca i producenta Kanije Vesta. U atmosferi intimnog kocerta imaćete priliku da zađete u misli i osećanja koja stoje u pozadini svake pesme dok Kanija bude izvodio hitove sa albuma 808′s & Heartbreak.

U emisiji TakeOver od 20:30 časova gostuje engleska pevačica, tekstopisac, igračica i model Čeril Kol, koja je najpoznatija članica pop grupe Girls Aloud. Ona će sa gledaocima podeliti svojih pet omiljenih spotova u emisiji.

Od 21 sat u okviru MTV World Stage serijala nastupa američki sastav Foo Fighters, koji je 6. i 7. juna 2008. godine održao dva koncerta na Wembley stadionu u Londonu pred oko 160 hiljada posetilaca. Ovo su bila dva najveća nastupa koje je bend održao u svojoj karijieri, a ostaće upamćen i po tome što su na koncertu gostovali članovi sastava Led Zeppelin, Džon Pol Džons i Džimi Pejdž, koji su nastupili sa bendom i zajedno izveli pesme Rock and Roll i Ramble On. Foo Fighters su nastupili u okviru turneje na kojoj su promovisali album Echoes, Silence, Patience & Grace sa koga se izdvojila pesma The Pretender. Album je bendu doneo pet nominacija za Grammy nagradu 2008. godine, a osvojili su dve, za najbolji rock album i za najbolji Best Hard Rock Performance za pesmu The Pretender.

TAGOVI: MTV
makonda-tracker