Predstava Glorija u Budvi i na Terazijama

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Maryann

12-07-2010 11:01h
Naravno da svako ima pravo na svoje misljenje,i u vezi sa tim - po meni umetnost ne bi smela da bude ogranicavana politikom u bilo kom smislu...Jer u tom slucaju,u nasim se pozoristima ne bi smeli igrati ni americki mjuzikli ili predtave engleskih i nemackih autora-oni su ratovali protiv nas i bombardovali nas.Takodje mislim,da je u svakom slucaju bolje igrati lik katolickog(hriscanskog) svestenika nego nekog ubice ili narko-dilera kojih su prepuna,razna danasnja"umetnicka dela"...Ako sve to posmatramo i analiziramo na taj nacin a ne jednostavno kao umetnicko delo,koje obradjuje neko vreme ili neku temu.

lola91

11-07-2010 19:41h
Gospoda su mogla da urade i mjuzikl nekog srpskog knjizevnika, na primer Kostana Bore Stankovica. Bruka je da se na srpsku pozorisnu scenu stavlja komad pisca koji je jos u vreme Tita bio optuzen da podrzava ustastvo i zato mu je sudjeno. I zar Bosiljcic bas mora da igra katolickog fratra u delu jednog proustaskog pisca. Razocaravajuce i sramotno za sve ucesnike, i Cirilova, i Pozoriste na Terazijama.

Maryann

07-07-2010 13:16h
Gospodinu Bosiljcicu bih najpre cestitala imendan(Ivanjdan) i naravno glavnu ulogu.Njemu i ostalim glumcima bih pozelela mnogo srece na "morskoj"premijeri.Drago mi je sto je bas gospodin Bosiljcic odabran za ulogu svestenika,jer sam sigurna da je on glumac koji bi takav lik najbolje odigrao.A ja cu sacekati novu pozorisnu sezonu i uz Bozju pomoc biti u publici na nekoj od predstava,cim se do karata bude moglo uopste doci.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: