Mamma Mia! osvaja publiku u Beogradu

Svetski hit mjuzikl Mamma Mia!, koji se od 29. juna izvodi svake večeri u Beogradskoj arena, do sada je pogledalo preko šest hiljada ljudi, a u subotu i nedelju igra se od 16:30 i 20:30 časova
0
1 / 2 Foto: Aleksandar Zec

Odlična atmosfera koju stvara glumački ansambl od preko 30 ljudi, podržana je i fantastičnim reakcijama publike koja svaku numeru podržava aplauzom, pevanjem i plesanjem. Dancing Queen, Mamma Mia, Waterloo, Money, Money, i ostale legendarne pesme grupe Abba, već sa prvim taktovima prekrivaju ovacije u sali.

Ekipa mjuzikla Mamma Mia! se pored dobrog zabavljanja na sceni, odlično provodi i u slobodno vreme obilazeći Beograd. Već su probali srpske specijalitete, obišli Kalemegdan, Skadarliju, Hram Svetog Save i reke i čak prokomentarisali da su jeli najbolji roštilj u životu. Nakon nastupa u Beogradu vraćaju se svojim kućama na kratak predah pred nastupe u Korku u Irskoj.

Preko 42 miliona gledalaca širom sveta već je pogledalo ovu predstavu i oduševilo se likovima, ljubavnom pričom i muzikom, a dosadašnja zarada ovog mjuzikla iznosi preko dve milijarde dolara. Od prve premijere u Londonu pre deset godina prikazan je u preko 225 glavnih gradova, a formirale su se i internacionalne trupe koje nastupaju širom sveta.

Džudi Krejmer je zahvaljujući uspehu mjuzikla Mamma Mia! 2002. godine dobila istaknuto priznanje za ženu godine Woman of the Year Award a iste godine mjuzikl je nominovan i za nagradu Tony. Nakon što je 2007. godine dobila orden od britanske kraljice za njen doprinos u muzićkoj industriji, Džudi je 2008. godine producirala i film Mamma Mia!  sa Meril Strip i Pirsom Brosnanom u glavnim ulogama koji je takođe, postao muzički film sa najvećom zaradom ikada! Film je nominovan za Zlatni globus kao i za BAFTA nagradu.

Ulaznice za ovaj svetski hit su u prodaji su na sledećim mestima: biletarnici Beogradske arene, TC „Ušće“, SKC  - knjižara „Delfi“, Dom omladine, Eventim, pozorište „Boško Buha“, Gigstix (Novi Sad, Kralja Aleksandra 12), i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs.

Ulaznice se mogu naći po cenama od 2200 (tribine III kategorija), 2970 (tribine II kategorija), 3300 (tribina I kategorija), 3690 (Parter Gold), i 4950 dinara (Nivo 300 – lože).

makonda-tracker