Hodnici žuti, purpurni, plavi ponovo u Radionici Integracije

0
U nedelju 27. juna u prostoru Radionice Integracije biće izvedena predstava Hodnici žuti, purpurni, plavi sa početkom u 20 časova povodom završetka radne sezone 2009/2010 godine
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Ovim jedinstvenim kreativnim činom pod reflektorima svoje talente i umeća, hrabrost i iskrenost, radovanje i odvažnost – još jednom će nam pokloniti slepe i slabovide osobe.

Novo premijerno izvođenje ovog nesvakidašnjeg ostvarenja obeležiće dve godine ove vrste rada Radionice Integracije u građenju stvarnog zajedništva i integraciji marginalizovanih osoba sa nekim oblikom invaliditeta kao stvaralaca i učesnika u pozorišnim predstavama. Tokom sezone, Radionica Integracije ostvarila je 45 radnih susreta, aktivnosti i druženja, u okviru kojih je, osobama sa invaliditetom i zajedničkim prijateljima, priredila 29 umetničkih večeri i programa.

Idejni tvorac Radionice Integracije je glumac Predrag Miki Manojlović, reditelj i koreograf predstave je Sonja Vukićević a igraju Nebojša Dugalić, Nedeljka Ložajić, Ljiljana Trbulin, Zorica Trifunović, Svetlana Gogić, Vesna Radulović i Stefan Pantić.

makonda-tracker