Mjuzikl Mamma Mia! samo do 4. jula

0
Mjuzikl Mamma Mia! izvodiće se u Beogradskoj areni od 29. juna do 4. jula. Ulaznice kupljene za datume od 6. do 11. jula mogu se zameniti ili refundirati na blagajni Beogradske arene.

Sigurno ste svi bar jednom u životu plesali uz Dancing Queen, pevali uz Money, Money ili plakali uz Winner takes it all...Uz uživo izvođenje ovih i još 20 hitova legendarne grupe ABBA, uživaćete gledajući mjuzikl Mamma Mia!

Više od 42 miliona gledalaca širom sveta već je pogledalo ovu predstavu i oduševilo se likovima, ljubavnom pričom i muzikom.

Radnju svetskog hit mjuzikl Mamma Mia! napisala je spisateljica Ketrin Džonson inspirisana pričom i magijom večnih pesama grupe ABBA. Zabavna priča o porodici i prijateljstvu odvija se u rajskom okruženju osunčanog grčkog ostrva. Tragajući za ocem, ćerka uoči svog venčanja poziva trojicu muškaraca iz majčine mladosti sa kojima se majka zabavljala na ostrvu pre 20 godina.

Više od 30 izvođača i 9 članova orkestra čini internacionalnu postavku mjuzikla Mamma Mia! koja će nastupati na sceni Beogradske arene iz večeri u veče. Postavka je potpuno identična sa brodvejskom i londonskom produkcijom predstave koja je premijerno izvedena 1999. godine i odigrana je u 45 gradova širom sveta, uključujući: Kejp Taun, Monte Karlo, Cirih, Peking, Berlin, Pariz, Taipei, Dubaji, Šangaj, Beč, Bratislavu, Helskinki, Stokholm, Milano, Edinburg, Tela Aviv i Prag.

Ideja za mjuzikl nastala je još 1987. godine. Džudi Krejmer, globalna producentkinja, prvi put je dobila inspiraciju da kreira mjuzikl na osnovu pesama grupe ABBA. Od premijere 1999. Mamma Mia! je zaradila preko 155 miliona funti samo u Velikoj Britaniji i preko 2 milijarde dolara širom sveta.

Uz originalnu muziku i tekst Benija Andersona i Bjorna Ulveusa, mjuzikl Mamma Mia! napisala je Ketrin Džonson, a reditelj je Filida Lojd. Koreografiju za predstavu potpisuje Entoni Van Last. Aranžmane je uradio Martin Koh, koji je i muzički supervizor.

Raspored predstava:

Utorak 29. jun – Nedelja 4. jul u 20.30

Dnevne predstave subotom i nedeljom u 16.30

Trajanje predstava: 2 sata i 35 minuta

Ulaznice za ovaj svetski hit koji ne treba propustiti, u prodaji su na sledećim mestima: biletarnici Beogradske arene, TC Ušće, SKC - knjižara Delfi, Dom omladine, Eventim, pozorište Boško Buha, Gigstix (Novi Sad, Kralja Aleksandra 12), i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs.

Cene ulaznica:

Parter Gold 3960 dinara

Tribine – I kategorija 3300 dinara

Tribine – II kategorija 2970 dinara

Tribine – III kategorija 2200 dinara

Nivo 300 – Lože 4950 dinara

makonda-tracker