25. februara

Dvostruko slavlje u pozorištu Boško Buha uz premijerno izvođenje predstave Aladinova čarobna lampa

0
U subotu, 25. februara Pozorište Boško Buha ima dvostruki razlog za slavlje.
foto: promo
foto: promo


Tog dana u 12 časova, na sceni Aleksandar Popović UK Vuk Karadžić, biće izvedena premijera rimejka predstave „Aladinova čarobna lampa“ Nikolasa Stjuarta Greja u režiji Milana Karadžića, jedne od omiljenih bajki naše publike.

 


Novi Aladin je Slaven Došlo, njegova princeza Olivera Bacić, a nesvakidašnji Duh iz čarobne lampe – Goran Jevtić. U predstavi igraju i Aleksandra Simić, Boba Latinović, Branislav Platiša, Đorđe Stojković i Danilo Lončarević.

Istog dana, na istoj sceni, u večernjem terminu biće izvedena hit predstava „Krčmarica Mirandolina“ Karla Goldonija u režiji Juga Radivojevića. Tom prilikom obeležićemo jubilej izvođenja ove predstave koja je našem repertoaru punih deset godina, postavši fenomen kao što je to svojevremeno bio „Radovan Treći“ u Ateljeu 212. Sigurni smo da će u subotu glumačka ekipa, predvođena Andrijom Miloševićem, biti posebno inspirisana, i da će predstava otići u još neviđenom pravcu! Osim njega, u predstavi igraju i Katarina Žutić, Goran Jevtić, Nenad Nenadović, Uroš Jovčić, Igor Damjanović, Jelena Trkulja i Andrijana Oliverić

makonda-tracker