Lord Of The Dance konačno u Beogradu

0
Irska plesna senzacija Lord of the Dance nastupiće 17. i 18. maja u beogradskom Sava centru. Pored plesa koji je zaštitni znak njihovog nastupa, publika širom sveta ostaje zatečena savršenim spojem plesa, muzike, kao i mističnim osvetljenjem, pirotehničkim efe
Karijeru ove grupe prate zaista fascinantni podaci: do sada ih je uživo videlo više od 100 miliona ljudi, nastupali su u više od 70 zemalja širom sveta, a samo tokom njihovog stalnog petogodišnjeg angažmana u Las Vegasu, više od 2 milionaljudi cupkalo je zajedno sa njima na svojim sedištima. Drže rekord čuvene Vembli arene u Londonu sa 21 nastupom u kontinuitetu. Osnivač i vođa grupe Majkl Fletlej registrovan je u Ginisovoj knjizi rekorda kao čovek sa najbržim nogama na svetu. Na bini se u jednom trenutku nalazi čak 40 igrača, čija je prosečna starost 22 godine, a u toku nastupa naprave čak 151.200. karakterističnih udaraca o pod.
Lord of the Dance je magična avantura, koja vodi publiku kroz mitsku pricu o večitoj borbi dobra i zla, praćenu strastvenom ljubavnom pričom. Mali duh putuje kroz vreme ne bi li pomogao Plesnom lordu da zaštiti svoj narod od izazova Mračnog gospodara.
Za njih se kaže da su najbolji plesni šou na svetu. Nemojte propustiti! Prodaja ulaznica je na biletarnici Sava Centra i prodajnim mestima Eventim-a.
makonda-tracker