svi u pozorište

Nasmejaće vas, rasplakati i vratitit pravim vrednostima: Evo zbog čega ne smete propustiti predstavu Dar (FOTO)

0
Posle duže pauze pozorišna predstava “Dar“ ponovo će se naći na repertoaru KC Grad, u utorak 28.2.2017. godine sa početkom u 21h.
foto: Promo
foto: Promo

Predstava ''Dar'' prikazuje dečaka Kostu i njegovu porodicu od njegovog rođenja do puberteta. To je priča o ljubavi, različitostima, prihvatanju sebe i drugih.

 

Kosta je poseban i drugačiji. On je uzrok raspada ali I ponovnog okupljanja svoje porodice. Svojim darom će naučiti svoju porodicu da ponovo voli i vratiti ih pravim vrednostima, a sve nas podsetiti na smisao našeg postojanja na svetu.

 

foto: Promo

 

Kroz predstavu na nesvakidašnji, duhovit i dirljiv način publika će moći da podseti sebe da treba malo usporiti u životu i gledati u one do kojih nam je stalo, a koje često uzimamo zdravo za gotovo računajući da će uvek biti pored nas. Trenutak je taj koji čini život lepšim i ne treba ga propuštati razmišljajući o prošlosti koju ne možemo da promenimo, te brinuti o budućnosti koju ne možemo da predvidimo.

 

foto: Promo

 

“Dar” daje novu definiciju društveno angažovanog teatra, izaziva buru emocija i rađa suptilne, ali duboke promene u svakom od nas.

 

U predstavi po tekstu Milene Đorđević, a u režiji Miloša Đorđevića igraju Boba Latinović, Stojan Đorđević, Milan Kovačević, Milena Đorđević, Maja Ranđić i Zorana Bećić/Jelena Ćuruvija.

 

Cena karte: 550 dinara
Prodaja karata:
- KC Grad svakog dana od 14h do 20h
-karte možete rezervisati pozivom na broj telefona 064-083-25-97

makonda-tracker