Novi termini za predstave Vrt uživanja i Justicija

0
U okviru sedmog Beogradskog festivala igre Vrt uživanja kompanije Blanke Li iz Pariza biće izveden na sceni Opere Madlenianum 2. maja, dok će gostovanje predstave Justicija trupe Jasmin Vardimon iz Londona biti realizovano 4. maja u Sava Centru
foto: promo
foto: promo

Zbog vulkanskog oblaka nad Evropom i nemogućnosti da umetnici i tehničari stignu u Beograd svojim planiranim letovima, kao i štrajka železnice u Francuskoj i zatvorenog prelaza preko Lamanša, Beogradski festival igre morao je da otkaže dva naslova. Zahvaljujući brzoj reakciji i profesionalizmu plesnih kompanija, kao i saradnji i punom razumevanju teatara u kojima su planirane predstave, program će biti realizovan u novim terminima za koje važe već kupljene karte.

Na sedmom Beogradskom festivalu igre izvedeni su naslovi kompanija Aterballetto u Beogradu i Novom Sadu, Akrama Kana i Nacionalnog baleta iz Kine u Madlenianumu, trupe Peeping Tom u BDP-u, Kompanije Paola Ribeira u NP u Nišu, kao i Kibbutz Dance kompanije u Beogradu i Somboru, zatim trupe Emia Greca iz Amsterdama u JPD-u i Baleta iz Ženeve u Sava Centru.

makonda-tracker