u izvođenju Bitef dens kompanije

Story vas vodi u Bitef teatar na plesnu predstavu Don Žuan

0
Story svojim vernim čitaocima nudi priliku da osvoje ulaznice za plesnu predstavu Don Žuan u izvođenju Bitef dens kompanije, uz muziku Darka Rundeka i Cargo trio, koja se igra veceras u 20h u Bitef teatru.
foto: Promo
foto: Promo

Ne može se sa sigurnošću tvrditi kakav je bio Don Žuan, niti kakav je to čovek danas i kakav će to čovekbiti. Sredina ga obeležava, boji, profilira i osuđuje. Društvo ga stavlja na presto, daje mu osobineprestupnika, grešnika i daje mu ovlašćenje da radi ono što on radi, a to radi najbolje. On je sposoban, arogantan, lud, topao, blizak, a opet nagao i nasilan i još uz to šarmantan i opasan. Ko može tom jeziku ljubavi odoleti i ko uspeva tom jeziku osvajanja reći ne?

 

Don Žuan je svestan optužujuće okoline koja ga smatra prestupnikom, nesposoban je postaviti granice svojim željama, ne može prestati. Više mu je stalo do osvajanja nego do ljubavi. Troši sve što mu dođe pod ruku i živi filozofiju “prirodnog bića”.

 

Ono što je sigurno je da će ova priča o Don Žuanu biti dobro promišljena, obojena posebnim koreografskim senzbiltetom, gotovo baroknim vatrometom ideja koji odlikuje svako ostvarenje Maše Kolar, a povrh svega toga dodatno obogaćena originalnom muzikom koju je za predstavu komponovao Rundek Cargo Trio.

 

IZVOĐAČI: Igrači Bitef dens kompanije: Ana Ignjatović Zagorac, Nataša Gvozdenović, Ivana Jacić Savić, Dejan Kolarov, Vladimir Čubrilo, Luka Mihovilović / Rikardo Kampos Freire.

 

Story svojim vernim čitaocima nudi priliku da osvoje ulaznice za plesnu predstavu Don Žuan u izvođenju Bitef dens kompanije, uz muziku Darka Rundeka i Cargo trio, koja se igra večeras (10. februar) u 20h u Bitef teatru.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejla storyrs123@gmail.com.

 

Molimo vas da u mejlu navedete svoje ime, prezime, broj telefona i naziv predstave za koju se prijavljujete.

 

DOBITNICI ĆE BITI OBAVEŠTENI MEJLOM.

makonda-tracker