Dajući uvek samo dobijaš

Odlučili da rođendan proslave davanjem: Koncert i bazar za prihvatilište!

0
"Dajući uvek samo dobijaš". Ovom rečenicom vodili su se glumci Novosadskog pozorišta "Ujvideki sinhaz" kada su svoj 44. rođendan odlučili da proslave davanjem...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, 27. januara glumci će upriličiti koncert na kojem će izvoditi nezaboravne songove iz predstava koje su bile na repertoaru Ujvidekija: "Roki horor šou", "Kosa", "Čikago", "Opera ultima"... Koncert počinje u 19 sati.

 

Istog dana, u periodu od 10 do 18 sati, u holu Velike scene, biće upriličen glumački bazar. Glumci će izložiti neke od svojih dragih predmeta (nakit, šal, marama, šešir, kapa, šolja...) koji će moći da se kupe po simboličnim cenama.

 

Sav prikupljeni novac namenjen je Prihvatnoj stanici sa dnevnim boravkom u Kralja Petra I/28c. Akcija je organizovana u dogovoru sa njihovom direktorkom Anđelkom Barać. Publici će u kupovini pomagati glumci. Tog 27. januara publika takođe može u Novosadskog pozorište da donese garderobu koju više ne koristi a koja će već narednog dana biti dostavljena istom prihvatilištu. Njihovi saradnici kažu da su im najpotrebniji veš, topla obuća i odeća.

makonda-tracker