zagrevanje za spektakl

Promena termina zbog povrede kolena: Slavni umetnik Mihail Barišnjikov u aprilu pred Beograđanima!

0
Iako je pred beogradskom publikom trebalo da nastupi 11, 12. i 13. marta, zbog nedavne povrede kolena, Barišnjikov će svoj performans izvesti 23, 24. i 25. aprila...
foto: Promo
foto: Promo

Slavni umetnik Mihail Barišnjikov, povredio se početkom januara u Parizu tokom izvođenja predstave Nižinski. Ovaj događaj uslovio je odlaganje svih pozorišnih komada u kojima on nastupa u svom teatru u Njujorku, ali i na prestižnim svetskim scenama. 

 

Nakon nekoliko dana neizvesnosti, Barišnjikov je zajedno sa svojim timom lekara i menadžera doneo odluku da će se u narednom periodu komad u režiji Alvisa Harmanisa, Brodski/Barišnjikov, igrati isključivo u Beogradu i Londonu, ali nešto kasnije, tokom aprila i maja. 

 

Mihail Barišnjikov pred srpskom publikom: Jedna od najvećih baletskih zvezda svih vremena stiže u Beograd

 

Upravo je ovaj naslov trebalo da prethodi glavnom programu 14. Beogradskog festivala igre 11, 12 i 13.marta. u Pozorištu na Terazijama. Ipak, nastup Miše Barišnjikova zbog novonastalih okolnosti pomeren je za 23, 24 i 25. april i tada će Beograđani moći da uživaju u performansima ovog slavnog umetnika.

 

foto: Promo

Blagajna Pozorišta na Terazijama će od srede, 18. januara, omogućiti zamenu svih kupljenih ulaznica za nove najavljene  termine, a onima koji neće biti u mogućnosti da prisustvuju događaju u aprilu, novac će biti vraćen ili će ulaznice moći da zamene sve do 18. marta.

 

makonda-tracker