Dan i noć u Pozorištu lutaka Pinokio

0
Na Međunarodni dan pozorišta, 27. marta, Pozorište lutaka Pinokio biće deo jedne velike pozornice u Beogradu. Sva beogradska pozorišta prvi put organizuju zajedničku akciju pod nazivom Dan i noć u pozorištu.

Na redovnom repertoaru Pozorišta lutaka Pinokio u 11 časova je izvođenje predstave Dogodilo se u Lutkovu, a u 17 časova Čarobni pasulj. Cena karte je 300 dinara, a uz kartu će svaki gledalac dobiti poseban kupon koji će mu omogućiti da uz 50 odsto popusta kupi po 2 karte u svim beogradskim pozorištima tokom aprila 2010. godine!

Po završetku predstava, mališani će u društvu glumaca moći da zavire iza kulisa i otkriju svet iza scene. Nakon obilaska Pozorišta, biće organizovana likovna radionica, na kojoj će najmlađi posetioci imati priliku da nacrtaju ono što su videli u predstavi. Od 19 časova planirana je prodajna izložba dečijih radova u humanitarne svrhe, na kojoj će roditelji moći da otkupe radove svoje dece kao uspomenu na ovaj dan i Pozorište lutaka Pinokio, a time daju svoju podršku bolesnoj deci sa Dečijeg odeljenja Zemunske bolnice.

makonda-tracker