Mapet mjuzikl u SKC-u

0
U čast 40. rođendana popularnog Mapet šoua, u SKC-u će 18. marta premijerno biti izveden Mapet mjuzikl

Čudesni svet mapetovaca koji se otvorio pred nama pre punih 40 godina i danas nas ne ostavlja ravnodušnim. Uzbuđenja koja smo doživljavali i preživljavali zajedno sa njima, odvodeći nas u svoj svet mašte, ostavila su trajne zapise u našoj svesti i osećanjima.

Kombinacija bajkovitosti sa porukama koje su emitovali širom sveta i zalaganje za humanost, toleranciju i plemenitost, učinili su ih planetarnim fenomenom. Njihova misija ih je učinila misionarima tog boljeg i radosnijeg sveta u kome smo odrastali.

Ovaj omaž u formi mapet mjuzikla je upriličen u čast njihovog jubileja kao znak zahvalnosti za sve što su nam podarili čineći naše detinjstvo ispunjenijim i pametnijim, podsećajući nas da ovaj svet delimo i sa drugim živim bićima u zajedničkoj sudbini.

U svojoj potrazi za dugom kao simbolom nade oni su se opet okupili, jer ovom svetu su još potrebni, svetu nikako da odraste...

U predstavi čiji scenario i režiju potpisuje Miki Milutinović igraju: Bojana Stamenov, Zorana Milosaković, Vladan Stoiljković, Uroš Teofilović, Velimir Đukić, Ivan Marjanović, Miloš Bosnić, Maksim, Ana Sević, Dragana Zorić, Maja Mitrović, Luka Piljagić i Miodrag Miša Gajić.

 

TAGOVI: premijeraSKC
makonda-tracker