Pop kultura

Nova predstava baleta na ledu!

0
Zbog velikog interesovanja publike, dodata je nova predstava ’’Labudovog jezera’’ na ledu u Sava Centru 14.decembra u 18h.
foto: Promo
foto: Promo

Baletsko-scenski spektakl Labudovo jezero u izvođenju Ruskog državnog baleta iz Sankt Peterburga, osnovanog davne 1967 godine, predstavlja jedan od najlepših i najsofisticiranijih doživljaja kojI možete da priuštite sebi i svojoj porodici.
 

foto: Promo

Pod budnim okom umetničkog direktora Konstantina Rasadina, školskog druga Rudolfa Nurejeva, preko četrdeset plesača u fantastičnim kostimima izvodi ovaj spektakl. Oko dvadeset plesača Ruskog državnog baleta poseduje titulu Majstora sporta Rusije, a pored toga morali su da zadovolje visoke standarde u koreografiji, gracioznosti i umetničkom pristupu pokretu.
 

Koreografija za scenu je kao slika, tvrdi Rasadin, te publika može da je vidi samo iz jednog ugla. U baletu na ledu, ta slika je pokretna i vi je pratite iz svih uglova – svaki pokret je doveden do savršenstva.

 

Pogledajte promo video za Balet na ledu i uživajte u vrhunskom spektaklu ruskih umetnika.

Ulaznice za Labudovo jezero na ledu možete nabaviti na blagajni Sava Centra, u WinWin shopovima i putem sajta www.ddtickets.rs

makonda-tracker