savešeni spoj

Ljubav u svim oblicima: Evo zbog čega ne smete propustiti Kabare Carte Blanshe!

0
U sredu, 16. novembra održana je konferencija za novinare povodom premijere KABAREA CARTE BLANCHE, na kojoj su govorili Milovan Zdravković, umetnički direktor, Đorđe Makarević, autor projekta i Marko Marković, glumac, kao i PR menadžer teatra Ivana Jovanović.
foto: Promo
foto: Promo

Zdravković je istakao da je opredeljenje teatra da popuni postojeću prazninu u našoj sredini, tj. da zadovolji potrebe publike, ali i umetnika koji imaju sklonost prema umetničkim oblicima koji u osnovi sadrže savremen scenski izraz… kamerne drame, pozorišni kabarei, kamerni mjuzikli, vodvilj, burleska…

 

foto: Promo

 

Takođe je napomenuo da teatar u svoje delatnosti ubraja i organizaciju koncerata, promocija, izložbi.

 

foto: Promo

 

Makarević je istakao da je osnova njegove ideje ljubav svih oblika. Koncept je oslonjen na francusku varijetetsko-kabaretsku tradiciju, a prilagođen scenskim nalozima savremenog teatra.

 

foto: Promo

 

Marković je naglasio da je konačno pronašao sebe u ovoj predstavi, u kojoj može da iskaže sve svoje kreativne potencijale. Istakao je i izuzetnu saradnju sa kolegama na ovom projektu.

 

foto: Promo

 

Koreograf i asistent režije: Tatjana Popović

 

Igraju: Rade Marković, Arsenije Tubić, Dušica Novaković, Jelena Gavrilović, Marko Marković, Vesna Paštrović i Žarko Stepanov

 

Balerine: Aleksandra Adamović i Milica Komazec

 

Muzičari: Branimir Kosar (klavir), Veljko Milinković (gitara), David Jerković (bas), Andrej Mladenović (bubnjevi)

 

Učesnici su naglasili i da su karte za premijeru, koja je zakazana za subotu, 19. novembar, rasprodate, a da je prva repriza zakazana za 3. decembra sa početkom u 22h.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker