nagrađujemo čitaoce

Story vas vodi u pozorište: U urnebesnoj predstavi Damski Gambit pronaći će se svaka dama

0
Ovo je idealna prilika da povedete svoju prijateljicu u pozorište i kroz nezaboravnu komičnu priču testirate svoje prijateljstvo. Predstava Damski Gambit igra se u petak 29. 7. u 20 časova na Gardošu.
foto: Promo
foto: Promo

Damski Gambit “ je komična duodrama sa melodramskim primesama o dve drugarice, koje se celog života međusobno takmiče da pokažu koja je bolja osoba, uspešnija ličnost i veća zavodnica.

 

foto: Promo

 

 

Upravo zbog toga, poznate glumice Jelica Kovačevic i Miljana Gavrilović imaju visinske pripreme za svoj damski meč koji će odigrati u petak.

 


Leto na Gardošu , leto u Beogradu teče radno, a treninzi, plivanje na Adi nam pomažu da savladamo Macu i Jacu, likove kojima se radujemo i igramo već godinu dana ... Bliži nam se ozbiljan meč u petak koji s radošću svaki put igramo s novim elanom i energijom... Naši likovi su specifične dve žene za koje nam treba mnogo blesave snage da ih izdrzimo  - kroz smeh pričaju glumice.

 

Urnebesna komedija "Damski Gambit" - Bozidara Peševa koja je svoju premijeru doživela na Barskim Ljetopisima prošle godine igra se u okviru tradiconalnog Leta na Gardošu.

 

foto: Promo


Ovaj ženski komad će vas nasmejati do suza i produbiti najtanje emocije dveju žena u kojima mozemo videti i delove sebe i sasosećati sa njima kroz nedaće koje zadaju jedna drugoj .

 

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejla redakcija@story.rs

Molimo vas da u mejlu navedete vaše ime, prezime, adresu i naziv predstave za koju se prijavljujete.

Dobitnici će biti obavešten mejlom.

makonda-tracker