Divljač je pala u pozorištu Slavija

0
U Pozorištu Slavija 28. Januara 2010. godine premijerno će biti izvedena predstava Divljač je pala Miladina Ševarlića, koju je režirao Miloš Jagodić, a u njoj glume Ivan Bekjarev, Jana Milić i Saša Joksimović.

Divljač je pala Miladina Ševarlića drama je sa potpuno savremenom tematikom čija se radnja dešava početkom 21. veka – sada i ovde. U formi političko-ljubavnog krimi trilera, komad govori o našoj aktuelnoj društveno-političkoj zbilji, o našoj istorijskoj sudbini, o vlastodršcima i tajkunima, o naivnosti idealista i o beskrupuloznosti profitera, o smenjivosti vlasti i o mehanizmima manipulacije ljudima i idejama.

U dinamičnoj radnji prepliću se ljubav i osveta, neostvarene čežnje i surova realnost, priča o politici i prljavom biznisu.

Divljač je pala predstavlja slojevitu dramatiku našeg vremena u kojoj se na izuzetno atraktivan način prepliću lice i naličje zbivanja čiji smo svedoci i saučesnici.

Muziku je komponovao Gabor Lenđel, scenograf Boris Maksimović, kostimograf Milica Grbić Komazec. Igraju: Ivan Bekjarev, Jana Milić i Saša Joksimović.

makonda-tracker