zabava za najmlađe

Interaktivno i zabavno: Premijera predstave "Divna je divna" u KC Čukarica

0
Krajem februara ove godine, glumci i TV lica, Marija Veljković, Nataša Aksentijević I Peđa Damnjanović okupili su se oko interesantnog projekta. U pitanju je dečija interaktivna I edukativna predstava “Divna je divna”, za koju je Marija napisala tekst.
foto: Promo
foto: Promo


Ceo ovaj komad je nastao iz realnih situacija. Pisala sam tekst za predstavu “Balada o Katici prljavici”, i uvidevši da je odlično prošao kod dece, da oni sve vreme reaguju i da su dosta toga naučili iz predstave, odlučila sam da nastavim po istom principu", kaze Marija.


Marija Divnu Peđi Petra Pana Nataša
Snežane

Jeste malo neobično da ja igram Snežanu, ali naša Snežana je imala dosta slobodnog vremena i voli da kuva svojim patuljcima, a kako su patuljci stalno na poslu, ona često dobar deo te hrane pojede sama, pa je onda nabacila koje kilce više. Međutim, problemi nestaju kada Snežana upozna Divnu koja joj objasni zašto je veoma važna zdrava ishrana i fizička aktivnost", ističe
Nataša.

foto: Promo
Peđa Petra Pana

Petar Pan kog igram nije baš uobičajeni Petar na kog smo svi navikli. On kada dođe iz Nedođije zanese se i počne da jede slatkiše i sladolede u neograničenim količinama, a s obzirom na to da ne zna da pere zube i ne zna ni šta je to četkica za zube, ubrzo se susreće sa bolom u zubima", objašnjava Peđa svoj lik.


Petar Zoran Stojić


Odlučili smo da decu vratimo u pozorišta, ali i u prirodu, zato se radnja predstave odvija u parku, a pošto smo mala glumačka grupa, spremni smo da dođemo i odigramo predstavu i u najudaljenijim krajevima Srbije", završava Damnjanović.


makonda-tracker