Roki horor šou - urnebesni plesni spektakl

Mjuzikl Roki horor šou biće održan u Novosadskom pozorištu/Ujvideki sinhaz 17. i 18. novembra, od 19 sati
0
1 / 4 Foto: Promo

Mjuzikl Roki horor šou Ričarda Obrajana koji je u Novosadskom pozorištu/Ujvideki sinhaz režirao cenjeni mađarski reditelj Viktor Nađ, inače specijalista za mjuzikle, urnebesni je plesni spektakl koji ostavlja bez daha.

Kako izvući savremenog čoveka iz njegova oklopa i stereotipa svakodnevice, propitati njegove slobode i toleranciju, uzdrmati ga u njegovom konzervativizmu i uniformisanosti... Da li se to može, i da li je jedino rešenje u tome da im se na koncu, kad ih već ne možeš pobediti, pridružiš, samo su neke od scena iz ovog mjuzikla koji slavi život po svim dijagonalama i paralelama savremene zapadne civilizacije.

Publika je tesno pribijena uz glumce, gotovo da se dodiruju u istinski uzbudljivoj scenografiji Eve Sendrenji a ovom nesvakidašnjem pozorišnom događaju doprinose provokativni kostimi Kate Horvat i maštovita koreografija Ildiko Đeneš.

Roki horror šou, u kojem igra ceo ansambl Novosadskog pozorišta, predvođeni sterijancem Aronom Balažem, te Eminom Elor, Andreom Jankovič, Atilom Giricom, Ištvanom Kerešijem, Melindom Jaškov, Atilom Mađarom i Danijelom Hustom, na repertoaru ove kuće je 17. i 18 novembra, od 19 sati.

makonda-tracker