Povratak Pustolova: Predstava na redovnom repertoaru Doma omladine

0
Avanture ovog junaka rado smo gledali u televizijskom serijalu RTS-a, a sada imamo priliku da njegove dogodovštine pratimo i na pozornici 6. maja u 18 časova.
Marko Stojanović, Promo foto
Marko Stojanović, Promo foto

Nakon uspešne premijere predstave Pustolov, po tekstu Vladimira Andrića i u režiji Miroslava Ercegovića, ovaj komad nastavlja život na redovnom repertoaru Doma omladine u Beogradu.

U narednom periodu predstava će se igrati u dva termina: 6. i 27. maja od 18 časova.

Avanture Pustolova pratili smo na malim ekranima ali i čitali u knjizi, a sada nam njegov lik oživljava glumac Marko Stojanović, u saradnji sa sjajnom umetničkom ekipom okupljenom oko ovog projekta.

-Andrić nam je dao lik Pustolova i pružio mogućnost da, nas i našu decu, očistimo od dominacije polusveta, polulikova i polukulture- rekao je reditelj Miroslav Ercegović i obećao neverovatnu zabavu ne samo za decu, već i njihove roditelje.

O svom učešću u predstavi, Marko Stojanović, glumac i v.d. direktora Doma omladine kaže da je izbegavao kao upravnik da glumi u predstavi, ali da je naišao na ogromnu podršku kolega, te se ipak odlučio da pomogne u realizaciji ovog projekta.

-Sav honorar za izviđenje ove predstave na redovnom repertoaru Doma omladine Beograda, pokloniću za razvoj besplatnih obrazovnih programa ove kuće do kojih mi je posebno stalo- rekao je glumac.

Predstavu o mitskom Pustolovu možete pogledati po ceni od 500 dinara, a porodičnim popustom ostvarujete 5. ulaznicu besplatno.

makonda-tracker