Premijera predstave Svlačenje Mirjane Bobić Mojsilović u Akademiji 28

0
Nova pozorišna predstava po tekstu Mirjane Bobić Mojsilović, za koju autorka ujedno potpisuje i režiju, savremena komedija o ljudskim naravima, u kojoj se podsmehu izlažu mnogi koncepti današnjice premijerno će biti izvedena na sceni Akademije 28 u četvrtak 3.

Radnja komada smeštena je u modni salon u koji jedna sredovečna žena dolazi u želji da radikalno promeni svoj izgled, kako bi je poznata stilistkinja učinila mlađom, privlačnijom i modernijom za njenog muža koji je, takođe, žrtva terora mladosti, vitkosti, fizičkog izgleda i trke za uspehom... U komadu koji se bavi istinama, lažima i opštim mestima naše svakodnevice, ali i brakom, događa se istovremeno i jedna drama između dve žene koje se prvi put sreću.

- Ovde se radi o oblačenju, presvlačenju i svlačenju, u bukvalnom ali i u prenosnom smislu. Ko će biti obučen, ko svučen, a ko presvučen, ostaje publlici da odluči - reči su Mirjane Bobić Mojsilović, čija je ovo šesta pozorišna predstava po redu (Suze su O.K, Verica među šljivama, Pozovi M radi užitka, Pogodi ko dolazi na večeru, Poslednja šansa).

U predstavi igraju Jelica Sretenović i Katarina Žutić, a ulaznice za premijeru se mogu kupiti na blagajni Akademije 28, Nemanjina 28, svakog radnog dana 11h-20.30h i vikendom 18h-20.30h po ceni od 600 din.

Prva repriza Svlačenja u Beogradu zakazana je za 25. april, u Akademiji 28.

makonda-tracker