Povratak Jadnika u Madlenianum

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Maryann

06-03-2014 13:26h
Gospodin Bradic i svi ostali koji su radili na mjuziklu "Rebeka", zaista zasluzuju najvisu ocenu, pre svega od publike. Ko je gledao ovu predstavu, zapamtice je i po fantasticnim glumcima, koji ne samo sto maestralno glume, vec svi redom poseduju izvanredan talenat za pevanje. Ne sumnjam da ce i ova verzija koja se sprema za povratak "Jadnika" biti isto tako odlicno uradjena i rado gledana.

liljana

09-03-2014 13:03h
ja sledam karierata na G.Ivan Bosiljcic. Vcera 8 mart vo Skopje, Ivan napravi prekrasen koncert, so sto dokaza deka i nadvor od granicite na Srbija ima obozavateli. Ivane, ti blagodaram na prekrasnata vecer vo Skopje. Te cekame povtorno. Ivan ne samo sto e dobar glumec, tuku izuzetno dobar vokal.Makedonskata publika go vrakase mnogu pati na bis,ja digna publikata na noze, koj ne bil ke se kae.Golem pozdrav od Makedonija.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: