Cirque Eloize ID: Iz Arene u Sava centar

0
Predstava Cirque Eloize ID zakazana za 26. i 27. aprila u Kombank Areni, premešta se u Sava centar zbog održavaja finala utakmice ABA lige.

Kombank arena oslobodiće najveću dvoranu u regionu i staviti je na raspolaganju takmičenju ABA ligi u želji da sportska publika ne ostane uskraćena za vrhunski doživljaj.

Pošto su događaji zakazani za isto vreme, predstava Cirque Eloize ID promeniće svoju lokaciju i svojoj publici tu prirediti nezaboravan doživljaj u Sava centru.

Na sceni će se predstaviti petnaest umetnika različitih nacionalnosti sa dvanaest cirkusnih disciplina, urbanim plesovima i još nekim iznenađenima koji čine predstavu Cirque Eloize ID zabavnu od prvog minuta.

Predstava odiše estetikom na raskrsnici stripova, filmova naučne fantastike i bogatog univerzuma grafita, a spoj roka, elektronske i rep muzike, zajedno sa video projekcijama, ističu razigrani, energični, mladalački i urbanistički duh predstave.

Ovo je šou za sve generacije, a od nedavno čini i deo čuvene trupe Cirque du Soleil.

Ulaznice za ovaj spektakl se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće šoping centra i putem sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Ulaznice koje su već kupljene za Kombank Arenu, mogu se zameniti od sledeće nedelje na prodajnim mestima Eventima, na kojima su i kupljene.

makonda-tracker