Andrija Milošević, Milan Kalinić i Milan Vasić: Pevaj, brate u Kanadi

1
Andrija Milošević, Milan Kalinić i Milan Vasić kao glavni junaci predstave Pevaj, brate gostovaće u Kanadi, gde će ovo humorističko teatarsko delo biti izvedeno 22. februara u Torontu ( Isabel Bader Theatre) i 23 februara u Vankuveru (Stanley Industrial Allian
Pevaj, brate, promo foto
Pevaj, brate, promo foto

U Džeil, Marjan Dević i Fajta su ostvarili najludje snove. Izabrani su da brane boje Srbije na Eurosongu. Ovo takmičenje se, bar u ovoj komediji, održava u Albaniji, Djirokatsri, gradu koji je starijim gledaocima poznat kao rodni grad Envera Hodže. Naravno, mi smo u modernoj i samo još malo pa ujedinjenoj Evropi i taj podatak nije od presudne važnosti. Bend Pevaj brate u trenutku kada počinje ova smešna i pomalo gorka priča, čeka da bude pozvan na scenu i otpraši svoju pesmu koja se visoko kotira na evrovizijskim kladionicama.

Postoje tu mali problemi, svi predstavnici su sabijeni u bivše bunkere, nisu na glamuroznom bekstejdžu, jer su se na generalnoj probi potukli predstavnici Grčke i Nemačke. Zbog mira u kući i Evropi organizator drži izvodjače razdvojenim. Našim junacima to ne smeta. Spremni su da se popnu na muzički krov Evrope. Ali, nerešeni politički odnosi u našem delu Evrope, te karakteri naših junaka učiniće da misija Evrovizija postane gotovo nemoguća misija.

makonda-tracker