Premijera predstave Anđeli čuvari u BDP-u

0
U subotu 25. januara u Beogradskom dramskom pozorištu na Sceni Rade Marković premijerno će biti izvedena predstava Anđeli čuvari po tekstu Saše Koprivice, a u režiji Veljka Mićunovića.
Predstava Anđeli čuvari. Promo foto
Predstava Anđeli čuvari. Promo foto

Komad koji će od početka do kraja maksimalno držati pažnju publike prati dogodovštine dugogodišnjeg sitnog prevaranta i mladog, entuzijastičnog hakera koji beže već neko vreme od zakona i samo što nisu stigli do granice. Tokom kratkog predaha u pograničnoj varoši, zaustavljaju se u lokalnoj apoteci prirodnih melema. Vlasnik apoteke i njegova mala porodica su u vrtlogu strašnih problema – duguju novac, meta su reketaša i zelenaša, kriju tajne jedni od drugih, predmet su podsmeha čitavog grada.

Uprkos svom početnom planu, begunci shvataju da im ne preostaje ništa drugo nego da ostanu i pomognu im. Tako menjaju njihove, ali i svoje živote – zauvek. Anđeli čuvari su dinamična, trilerski napeta, ali i melodramski nežna komedija o pitanjima morala i dužnosti.

U komadu Anđeli čuvari igraju: Marko Živić, Andrija Kuzmanović, Milan Čučilović, Ljubinka Klarić, Anja Alač, Miljan Prljeta, Slobodan Boda Ninković, Vladan Milić, Dejan Matić Mata i Milorad Damjanović.

makonda-tracker