Predstava San žute čarape kao poklon Bitef teatra za decu

0
U Bitef teatru, povodom novogodišnjih i božićnih praznika, 28.12.2013. u 12h odigraće se plesna predstava San žute čarape, za decu od 2 do 6 godina.

Na predstavi San žute čarape roditelji, bake, deke će doneti svojim mališanima novogodišnje paketiće koje će nakon predstave deliti Deda Mraz, sa kojim će se deca fotografisati i zabavljati na sceni Bitef teatra pod novogodišnjom jelkom. 

Dalija Aćin Thelander je autorka i koreografkinja nagradjivanih i rado gledanih predstava za decu i bebe Knjiga Lutanja i Neke Vrlo Važne stvari. San žute čarape je njena nova savremena plesna predstava namenjena uzrastu od 3 do 6 godina. Ova predstava priča priču o jednoj žutoj čarapi koja sanja da bude samostalna.

U njenom neobičnom snu ona i njeni drugari i drugarice čarape su te koji odredjuju kuda noge idu, i njih telo sledi a ne oni telo.  Specifične vizuelne postavke, neobičan ples,  uzbudljivo preplitanje narativa i apstrakcije sačinjavaju nesvakidašnji i podsticajan doživljaj za najmladje.

Za koncept, koreografiju i scenu odgovorna je Dalija Aćin Thelander, dok je muziku pisala Ana Đorđević. 

Cena karte za odrasle osobe iznosi 500 dinara, a deca svoju kartu dobijaju od Bitef teatra kao novogodisnji poklon. Broj mesta je ogranicen.

makonda-tracker