Cirque Eloize u Kombank Areni

0
Deo čuvene trupe Cirque du Soleil - Cirque Éloize predstavom iD nastupiće pred publikom u Srbiji.
Promo foto
Promo foto

Uzbudljive cirkuske akrobacije i urbani ples koji donosi Cirque Éloize u predstavi iD predstaviće se po prvi put publici u Srbiji. Ovaj šou za sve generacije, režirao je Žano Ponko kao spoj visoke produkcije, cirkuskih veština, uličnog plesa i hip hopa.

Od momenta osnivanja kompanije 1993. godine, Cirque Éloize je postao svetski lider u primenjenoj cirkuskoj umetnosti. Zahvaljujući inovativnoj produkciji, kompanija se specijalizovala za kreiranje predstava koje kombinuju cirkusku umetnost sa pozorištem, plesom i muzikom na originalan način. 

Na savremenoj sceni scenografijom koja predstavlja urbano okruženje, 15 akrobata i izvođača nastupa uz inovativne multimedijalne prikaze kao i muziku u rock i elektronskom žanru. U predstavi iD akrobatska disciplina je kombinovana sa energičnim hip hop i urbanim plesom dajući svežu i visoko-energetsku dozu modernom cirkusu.

Inače, od kada je trupa sa ovom predstavom krenula na turneju 2010. godine, dobila je sjajne komentare i od publike i od kritičara. Predstava iD će se prikazivati u Kombank Areni 26. i 27. aprila. Cirque Éloize je od nedavno deo čuvene trupe Cirque du Soleil.

makonda-tracker