Ja, mahalac 29. novembra u Domu Sindikata

0
Urnebesna monodrama Ja, mahalac, premijerno će biti prikazana 29. novembra, 2013. u 20h u Domu Sindikata
Maca, foto: promo
Maca, foto: promo

Dragan Maca Marinković predstaviće nam se u novoj pozorišnoj predstavi Ja, mahalac, rađenoj prema tekstu bosanske rediteljke Indire Kučuk ­Sorguč i producenta Fahrudina Kučuka iz udruženja FILTER. Predstava je već naišla na pozitivan odziv više od 100.000 gledalaca širom regiona, a sada ćemo imati prilike da i u srcu Beograda uživamo u nesvakidašnjoj izvedbi, koja će nas od srca nasmejati.

Ova monodrama, oličenje je karaktera, izvanrednog glumca koji je poznat kao osoba koja nema dlake na jeziku. U skladu sa tim, ne očekujte da je ni ono što ćete gledati na daskama koje život znače manje otvoreno, direktno, konvencionalno! Samo delo je pandan predstave Ja, mahaluša, čiji je put vodio od kolumne, preko knjige, pa do onoga što ćemo imati prilike da vidimo u Ja, mahalac.

Kruna spoja humorističnog teksta i fantastične interpretacije bila je u Skenderiji kada je Dragana Marinkovića gledalo više od 6 hiljada posetilaca. Ovaj komad će zasigurno osvojiti srca svih koji žude za nečim što prikazuje svakodnevne tragi­komične situacije i međuljudske odnose. Sve o čemu razmišljamo, a ne izgovorimo, sve što smo toliko puta želeli da saspemo onima za koje smatramo da su upravo to zaslužili, ali se ustežemo radi onih nametnutih normi savremenog društva sažeto je upravo u ovom scenskom hitu koje će zasigurno obeležiti predstojeću sezonu.

makonda-tracker