Iluzionisti: Magija koja mami uzdahe

0
Mađioničarska trupa imaće po tri nastupa u Novom Sadu i Beogradu krajem novembra.
Spektakularni Iluzionisti
Spektakularni Iluzionisti

Iluzioniste čini 7 mađioničara od kojih je svaki stučnjak za posebnu oblast magije. Zajedno oni najavljuju da će publiku nasmejati do suza i ostaviti bez teksta zapanjujućim trikovima.

Mađioničari će prisutnima čitati misli, pokazati kako tela mogu da levitiraju, pa čak i nestanu, najavljuju organizatori događaja. U jednom od najspektakularnijih trikova, mađioničar Endrju Baso, poput Hudinija, pobeći će iz  tankera punog vode. Za ovaj trik, na sceni će biti postavljen tanker visok 2 metra i težak 1500 kilograma, a mađioničar će u njega biti spušten naglavačke sa rukama u lisicama.

Predstava se sastoji iz dva dela od po 55 minuta između kojih je pauza od 20 minuta. Inače, oprema koju donose organizatori, dolazi u čak četiri šlepera, a kako bi publika mogla da prati sve trikove, obezbeđen je i veliki ekran koji će se naći iznad bine.

Predstave će se igrati u novosadskom Spensu od 26. do 28. novembra i Kombank Areni od 29. novembra do 1. decembra.  Cene karata se kreće između  2200 i 4000 dinara, a karte se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima.

 

makonda-tracker