Poslednja šansa ponovo na sceni Akademije 28

0
Predstava rađena po tekstu Mirjane Bobić Mojsilović u kojoj glavnu ulogu tumači Suzana Petričević, delo Poslednja šansa vraća se na scenu Akademije 28, gde će biti izvedeno u petak, 21. juna sa početkom u 20 časova.
Poslednja šansa, promo poster
Poslednja šansa, promo poster

Poslednja šansa, sa više od 110 igranja,  brojnim nagradama kako na domaćim, tako i na međunarodnim festivalima predstavlja monodramu sa smejanjem i pevanjem i priča o Velikom bratu, zabavi, rejtinzima i gledanosti, kao merilu uspeha. To je, takođe, i priča o našim posrnućima, ali nadasve, o lakoći sa kojom smo spremni da prihvatimo naredbe svevidećeg oka Vrhovnog kontrolora.

Suzana Petričević tumači lik Gocili, frizerke iz okoline Beograda, koja nakon bezbroj pokušaja konačno uspeva da uđe u rialiti šou Tražim muža, ovom predstavom stekla je veliku popularnost, ogroman broj obožavalaca i osvojila srca kako pozorišne publike tako i kritike.

Predstava je pobedila na 35. Međunarodnom festivalu monodrame i pantomime, u Zemunu 2010. godine, iste godine je pobedila na 15. Festivalu malih formi, u Srpskom Sarajevu, a 2012. godine pobedila je na 9. Međunarodnom festivalu ZLATNI VITEZ u Moskvi. Predstava je igrana u Americi, Kanadi, Nemačkoj, Švajcarskoj, Engleskoj, Crnoj Gori, Republici Srpskoj kao i širom Srbije.

makonda-tracker