Poslednja šansa na Sceni Akademije 28

0
Posle brojnih nagrada na međunarodnim festivalima, tri godine izvođenja i preko 110 igranja, fenomenalna predstava Poslednja šansa po tekstu Mirjane Bobić Mojsilović, a sa briljantnom Suzanom Petričević u glavnoj ulozi, 30. maja od 20h ponovo će biti na Sceni

Poslednja šansa predstavlja dramu sa smejanjem i pevanjem; priču o Velikom bratu koji upravlja našim životima, o svetu zabave danas, o rejtinzima i gledanosti kao jedinom merilu uspeha. To je, takođe, i priča o našim posrnućima ali nadasve, o lakoći sa kojom smo spremni da prihvatimo naredbe svevidećeg oka Vrhovnog kontrolora.

U pitanju je izvrsna monodrama, za kojom vlada ogromno interesovanje publike, i koja svaki put puni svaku pozorišnu salu u kojoj igra!

Suzana Petričević, koja tumači lik Gocili, frizerke iz okoline Beograda, koja nakon bezbroj pokušaja konačno uspeva da uđe u rijaliti šou Tražim muža, ovom predstavom stekla je veliku popularnost, ogroman broj obožavalaca i osvojila srca kako pozorišne publike tako i kritike.

Predstava je pobedila na 35. Međunarodnom festivalu monodrame i pantomime, u Zemunu 2010, iste godine je pobedila na 15. Festivalu malih formi, u Srpskom Sarajevu, a 2012. godine pobedila je na 9. Međunarodnom festivalu Zlatni vitez u Moskvi. Predstava je igrana u Americi, Kanadi, Nemačkoj, Švajcarskoj, Engleskoj, Crnoj Gori, Republici Srpskoj kao i širom Srbije.

 

makonda-tracker