Edi Izard oduševio Beograđane

0
U prepunoj Velikoj sali Doma omladine Beograda sinoć, 28. marta je održan prvi od dva nastupa Edi Izarda, jednog od najvećih stend ap komičara svih vremena. Izard je u Srbiju došao po prvi put u svojoj karijeri i to sa potpuno novom predstavom, Force Majuere,
Edi Izard, foto promo
Edi Izard, foto promo

Neposredno pre izlaska na scenu, ovaj čuveni stand up komičar izjavio je da jedva čeka nastup pred beogradskom publikom, koja je ulaznice za njegove predstave kupila za svega nekoliko sati od puštanja u prodaju. Eddie Izzard nije pogrešio kada je rekao da očekuje spektakularno veče u Beogradu budući da su u publici ljudi koji zaista žele da pogledaju njegov šou. 

Izardov izlazak na scenu najavio je Srđan Dinčić, stend ap komičar iz organizacije Standup.rs, koji je u uvodnom delu zabavio publiku desetominutnim nastupom na srpskom jeziku.

Edi Izard dočekan je sa oduševljenjem i uz dugačak aplauz, a publika se tokom čitave večeri od srca smejala beskrajno duhovitom i brilijantnom nastupu.

Kao i uvek, njegov šou pun je nadrealnih komičnih priča, koje se na kraju povezuju u jednu tačku, u kojoj se komičar, na sebi svojstven način, pozdravlja sa publikom.



Nakon dvosatnog nastupa, komičar je ispraćen ovacijama, a najveći fanovi imali su priliku da se sretnu sa ovim legendarnim Britancem u holu Doma omladine, postave mu pitanja i fotografišu se.

Pred beogradskom publikom, Izard će nastupiti i večeras, 29. marta od 20 časova u Velikoj sali DOB-a, a ulaznice i za drugu predstavu rasprodate su još početkom februara.

makonda-tracker