Predstava Šta je sobar video danas u Dadov-u

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Dragana

02-03-2013 18:46h
ODUSEVLJENA GLUMOM DUSANA MATEJICA!OBAVEZNO POGLEDAJTE PREDSTAVU I MOJ KOMENTAR ĆE VAM BITI POTPUNO JASAN.OBORIĆE VAS S NOGU DOKTOR INSPEKTOR,TJ.DUSAN MATEJIC!

Silvija

05-03-2013 16:51h
Taj glumac je potpuno otkrovenje - nova nada glumista! Napred Dusane!

Silvija

18-03-2013 18:41h
Ne znam ko je ko na sajtu, ali znam kako glume oba mladica. Jedan glumi vrlo agresivno i gde treba i gde ne treba, pa se oseca da se publika pita zbog cega sve to i niko ne reaguje ocekivano. Drugi, pak, poseduje radost igre na sceni i moc da razigra ceo ansambl, pa na taj nacin vuce celu predstavu. Mislim na Dusana. Ako ste primetili uopste ove detalje... Nepotrebna je subjektivnost, jer obojica su dobri, svaki na svoj nacin, s tim sto ovu predstavu Dusan izvrsno nosi. "OSKARA" dodelite kome zelite.

kandela

18-03-2013 11:40h
Neznam po cemu vam je taj glumac briljirao, osim ako ga poznajete licno ? Predstava je ok, ekipa je odlicna, a ako bas dajemo "OSKARA" onda je to Milos Djurovic !

Dijana

19-03-2013 21:06h
Oni su genijalni, svi! Juce sam gledala i ponovo cu ici ako bude prilike. Nasi mladi talenti, vise o njima da se pise. Izdvojila bih Dusana, specificna uloga, izneta fenomenalno. Svaka im cast zaista.

nena

28-07-2014 20:54h
Cela klasa je izuzetno talentovana,znam ih sve i mogu reci da su i van scene divni. Ovo je bio (mislim) ispit III godine, nakon cega su nastavili da igraju predstavu u Dadovu. Dusan Matejic briljira, obe zene - Ivana Dudic i Jelisaveta su odlicne! Bogdan Bogdanovic je mnogo porastao od kada je upisao glumu, dobar je i verujem da ce se jos cuti za njega.Milos Djurovic takodje dobar, ali se ne moze uporediti sa Matejicem. Brankica Sebastijanovic je bila ok, Srdjan Radonjic takodje. Iva Kevra nesto slabija od ostalih, ali je neprimetno i ne kvari opsti utisak.Glumica Jovana Gavrilovic je kao policajac bila sjajna, a njena koleginica Anita Stojadinovic je u istoj ulozi bila nesto slabija. U svakom slucaju toplo preporucujem, predstava je veoma smesna, zanimljiva i neizvesna , a likovi "otkaceni".Gledala sam Sobara dva puta jer sam vodila i prijatelje i svi su bili odusevljeni.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: