Predstava Poslednja šansa uskoro po stoti put na sceni

0
Posle tri godine igranja i posle tri pobede na Međunarodnim festivalima, predstava Poslednja šansa u kojoj igra Suzana Petričević za koju je tekst napisala Mirjana Bobić Mojsilović došla do 100. jubilarnog izvođenja, koje je zakazano za 25. januar. u Akademiji

Za protekle tri godine predstava je pobedila na Međunarodnom festivalu monodrame i pantomime u Zemunu 2010., iste godine je pobedila na festivalu malih formi u Srpskom Sarajevu i 2012. pobedila na festivalu Zlatni vitez u Moskvi.

Suzana Petričević je igrajući ovu predstavu stekla veliku popularnost, dobila nove obožavaoce i osvojila srca pozorišne publike i kritike.

Predstava je na putu do 100-tog izvođenja igrala u Kanadi, Nemačkoj, Londonu, Švajcarskoj, Crnoj Gori, Republici Srpskoj i u velikom broju gradova u Srbiji. 

Ovom uspehu je doprineo sigurno odličan tekst Mirjane Bobić Mojsilović i fantastično igranje lika Gocili od strane Suzane Petričević.

Predstava je premijerno izvedena u Kultu 2009. da bi se kasnije preselila u Akademiju 28.

Očekujemo još puno igranja ove predstave, jer je publika jako zavolela i redovno puni sale, a još uvek stižu i pozivi za gostovanja van Beograda, tako da se već u februaru ponovo ide za Republiku Srpsku a posle toga za Makedoniju i Sloveniju.

Suzana Petričević osim Poslednje šanse igra još i u predstavi Divan dan po tekstu Stevana Koprivice u režiji Slavenka Saletovića sa kojom takođe postiže veliki uspeh.

makonda-tracker