Snovi i prepreke sutra u DAH teatru

0
Predstava Snovi i prepreke će biti izvedena u petak, 18. januara 2013. godine u 20 časova, u prostorijama DAH Teatra, Marulićeva 8.

Snovi i prepreke su svojevrstan eksperiment, odnosno spoj između autobiografskog performansa i demonstracije pozorišnog rada. Predstava se bavi temom postajanja umetnika, prati razvoj jednog sna i njegovu realizaciju na sceni. Kroz lične priče umetnika, prelamaju se istorijski događaji naše zemlje koji utiču na tok razvoja mladih izvođača.  Kroz priču o istoriji koja se odražava na najintimnije sfere života, autori žele da postave pitanje odgovornosti, kao i posledica preuzimanja ili nepreuzimmanja tog čina.

Nova predstava DAH Teatra otkriva deo kreativnog  procesa u teatru, a time ukazuje zainteresovanim umetnicima na drugačije tehnike stvaranja predstave i predstavlja publici nove pozorišne forme.

Tokom dve decenije svog postojanja, DAH Teatar je kreirao svoj specifični rukopis i način rada koji se zasniva na prenošenju znanja, konstantnom profesionalnom razvoju i učenju da se uči.

makonda-tracker