Dizni na ledu: Zabava u Kombank areni

0
Šou u kome učestvuje više od 50 Diznijevih junaka nosi naziv Dizni na ledu biće održan od 15. do 18. novembra u Kombank areni.

Dizni na ledu predstavlja zabavu u kojoj posetioci imaju priliku da proslave neke od praznika zajedno sa omiljenim junacima iz Dizni korporacije.

Kreativni tim spomenute kompanije ovaj događaj osmislio je u vidu predstava, gde će poznati Diznijevi junaci predstaviti njihova praznična iskustva.

Kada se pridružite Mikiju Mausu i drugarima, prisustvovaćete posebnoj svečanosti punoj zabave i iznenađenja. Predstava publiku vodi  kroz uzbudljive događaje sa poznatim likovima gde posetioci prisustvuju kraljevskom balu zaljubljenih sa najnovijom princezom Tianom, veoma veseloj nerođendanskoj žurci sa Alisom i Ludim Šeširdžijom, zabavi prilikom Noći veštica sa Džekom Skelingom i drugim zloćama Diznijevih crtaća, kao i havajskom odmoru sa Lilo i Stičom.

- Šou je osavremenjen sa novom muzikom, koreografijom, kostimima i video tehnologijom koja unosi neverovatnu energiju u svaki momenat predstave” naglašava pisac Džeri Bilik (Jerry Bilik). “Miki čak izaziva nekoliko problema svojim magičnim upravljačem ali se na kraju sve završava sa jednom od najsrećnijih proslava - govore u kompaniji Dizni.

Karte za premijernu predstavu zabave Dizni na ledu koštaju 1500 dinara, dok cene ulaznica za ostale predstave iznose 1250, 1750, 2000, 2500, 3000 i 3900 dinara.

makonda-tracker