StandUpFest na Belefu

0
StandUpFest i Belef poklanjaju Beograđanima i svim putnicima dobronamernicima četiri dana stand up komedije! Na StandUpFestu na Belefu, od 14 do 17. juna u letnjoj bašti kluba Geca Disko Šteker (Dobračina 30), od 21h učestovaće popularni komičari iz organizaci

Do sada najznačajniji projekat organizacije Standup.rs je realizacija prvog festivala stand up komedije u Srbiji – StandUpFest 2011 - oktobra prošle godine, kada su se na sceni Doma omladine Beograda smenjivali najbolji komičari iz regiona i Srbije. Ovaj događaj je obeležila izuzetna posećenost i medijska propraćenost, što je dobra preporuka za povezivanje ovog festivala sa Belefom u letnjoj sezoni - kada posetioci mogu i na otvorenom da uživaju u kvalitetnom humoru.

Nastupaju:

14. jun: Standup.rs - domaći komičari. Program najavljuje Marina Orsag (HR)

15. jun: Hrvatsko veče - Tin Sedlar, Marina Orsag, Miranda Lončar, Goran Furjan

16. jun: London Calling veče - Taylor Glenn, MC Marcus Ryan.

Podrška: Jelena Radanović i Srđan Dinčić (Standup.rs)

17. jun: SFRJ veče - Perica Jerković (SLO/BIH), Pedja Bajović (HR/BIH/SRB/CG), Domagoj Pintarić (HR), Tin Vodopivec (SLO)

Na ovogodišnjem Belefu2012, Beogradskom letnjem festivalu, preko 500 umetnika predstaviće svoje stvaralaštvo na više od 30 koncerata, kroz tri filmska festivala, osam tematskih izložbi i preko velikog broja drugih različitih sadržaja u 83 festivalska dana. Svi programi su za posetioce besplatni.

 

makonda-tracker