Premijera komada Holivud u pozorištu Duško Radović

0
Predstava Holivud u režiji Nenada Radovića i po motivima romana Stivena Bočka Ubio ga Holivud, biće premijerno izvedena u utorak 10. aprila u 20 časova u Malom pozorištu Duško Radović.

Realizovana je u produkciji Studio Centra i saradnji sa Malim pozorištem Duško Radović i namenjena je mladoj publici, ali i starijim generacijama. 

U predstavi igraju Bojan Živković, Andrija Mladenović, Ivan Đurić, Vasilije Krstić, Jelena Jekić, Sara Dragićević, Sofija Ivanović, Aleksandra Pavić, Jovica Bukovala, Đorđe Kosić, Tamara Popović, Ana Radić i Nemanja Stanković.

Centar za kulturnu edukaciju Studio osnovan je 2006. godine sa ciljem da deci i mladima omogući proširivanje vidika i interesovanja, da podstakne razvijanje njihovih talenata, kao i da im pruži neophodno kulturno obrazovanje. Studio Centar se od početka svog rada bori za što veću i kvalitetniju ponudu pozorišnih predstava namenjenih tinejdžerima.  U tom smislu, u prvih pet godina u produkciji Studio Centra izašlo je 11 pozorišnih premijera, koje su ukupno odigrane 62 puta i koje je gledalo više od 9.000 gledalaca.

makonda-tracker