Story i BDP vas vode na premijeru predstave Noć u kafani Titanik

0
U Beogradskom dramskom pozorištu, koje ove godine obeležava 65 godina rada, sutra uveče, 13. marta, biće održana beogradska premijera predstave Noć u kafani Titanik Teatra Joakim Vujić iz Kragujevca, pisca i reditelja Nebojše Bradića Pružamo vam priliku da osv

Predstava Noć u kafani Titanik nastala je po motivima pripovetke Bife Titanik Ive Andrića, a biće prvi put izvedena u Beogradu 13. marta na sceni Rade Marković u 20 časova

Noć u kafani Titanik predstavlja metaforu, ali i jednu vrstu sinonima za sudbinu našeg prostora i vremena. Događaji koji su se odvijali od objavljivanja pripovetke do danas u delo su učitali nova značenja koja Andrić verovatno nije predvideo, ali koja su i danas univerzalno primenljiva. Tako predstava povezuje nekadašnji svet sa savremenim, uz poruku da čovek mora uzeti život u svoje ruke.

Igraju: Miloš Krstović, Mirko Babić (Saša Pilipović), Miodrag Pejković, Isidora Rajković, Milić Jovanović, Nikola Milojević, Jasmina Dimitrijević, Marina Perić Stojanović, Dragan Stokić, Vladan Živković.

Ukoliko želite da osvojite dve ulaznice za ovu predstavu, pošaljite mejl sa imenom, prezimenom i brojem telefona ovde. Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

makonda-tracker