Predstava Aladin izvedena u Delta Cityju

0
Pozorišna predstava Aladin u izvođenju pozorištaonice Una Saga Serbica održana je sinoć u Delta City teatru

Najmlađi posetioci šoping mola, koji su se i ovog puta okupili u velikom broju, uživali su u avanturama siromašnog mladića Aladina. Tako su mogli da vide kako se Aladinov život menja onda kada se on zaljubi u prelepu princezu Džasmin. Kako bi uspeo da je osvoji, u tome mu pomaže dobri Duh iz boce, koju je Aladin slučajno pronašao. Kao i u svakoj bajci, zaplet, često pun komičnih situacija, nastaje kada se u ljubavnu priču umeša i kraljev savetnik, zli Džafar, sa istom namerom - da osvoji Džasmin.

Zanimljivo je to što su sve scene u predstavi urađene po originalnim songovima Karla Dejvisa, koji je muziku napisao specijalno za ovu bajku, pa je tako večerašnja predstava obilovala stepom, džez baletom i akrobacijama.

Posle predstave, mališani su se zabavljali uz zanimljive, interaktivne igre.Tako su se dečaci i devojčice, jedni protiv drugih, takmičili u dobacivanju kocki od sunđera, a onda su se igrali jedne od starih dečijih igara Ledeni čika. Za neke mališane, ipak, najveći izazov je bio da otpevaju svoju omiljenu pesmu na pravoj bini. Najbolji su, kao i uvek, bili nagrađeni vrednim nagradama.

makonda-tracker