Opera Pajaci u još jednom terminu

0
Zbog izvanrednog prijema i velikog interesovanja publike, kao i odličnih kritika prestižnih domaćih kritičara, na velikoj sceni Opere i teatra Madlenianum, publika će 20. novembra imati novu priliku da pogleda nedavno premijerno izvedenu operu Pajaci

Čelnici Opere i teatra Madlenianum u Zemunu odlučili su da u repertoar za mesec novembar ubace još jedno izvođenje opera Rušera leonkavala Pajaci.

Podsećamo da modernu, erotizovanu, dramatičnu, uzbudljivu i likovno raskošnu inscenaciju potpisuje stari poznanik Madlenianuma, čuveni gost iz Sankt Peterburga Jurij Aleksandrov koji je u u ovom teatru prethodno postavio modernizovanu verziju Verdijeve Travijate. Scenografiju i kostime potpisuje Vjačeslav Okunjev, stalni saradnik ruskog reditelja.

Za dirigentskim pultom 20. novembra će se naći maestro Stanko Jovanović, a uloge će poneti: Hon Li (Kanio), Olga Malević – Đorđević (Neda), Aleksa Vasić (Tonio), Nenad Nenić (Silvio), Tibor Heveši (Bepo) i drugi.

Premijera opere Pajaci u Madlenianumu bila je 28. oktobra (reprize 30. i 31. oktobra), kada je publika umetnike pozdravila burnim aplauzima i povicima Bravo.

Za vanredno ubačen termin opere Pajaci, 20. novembar, karte se mogu nabaviti na biletarnicama Madlenianuma ili rezervisati putem sajta www.madlenianum.rs.

makonda-tracker