Stanica Kompas u Dadovu

0
Predstava Stanica Kompas, rađena po scenariju Tamare Bijelić, a u režiji Jovane Tomić biće premijerno izvedena u četvrtak, 6. oktobra od 20 časova u pozorištu Dadov

U predstavi učestvuju deca koja su prošla školu glume Dadovm, a većina njih je po prvi put na pozorišnim daskama upravo na ovoj predstavi. Takođe komadom Stanica Kompas će se prvi put kao reditelka oprobati Jovana Tomić, student treće godine pozorišne režije FDU-a, koja je i sama još kao dete počela sa glumom upravo na sceni ovog teatra. Dadov i ovaj put pruža priliku mladim talentima da postanu deo pozorišne magije.

Glumci Stefan Milivojević, Bojana Vukelić, Milena Božić, Ognjen Drenjanin, Joakim Tasić, Gligorije Marinković, Mirko Videkanić, Milja Mladenović, Olgica Antić, Aleksandra Ajduković, Đorđe Kreća uz Jelenu Ivković i Petra Kokinovića dočaraće njima vrlo blisku priču mladog Nebojše Nikolića i njegovoj želji da postane glumac. Nebojša je osamnaestogodišnji dečak koji mora da pronađe sebe u tekstovima za prijemni koji sprema, zaljubljuje se u Tinu koja mu pomaže, ili otežava, sa najboljim drugom prolazi kroz konačan test prijateljstva, i naravno, tu su i roditelji sa visokim očekivanjima i potpuno drugačijim planovima za svog jedinca.

makonda-tracker