Promotivna prodaja ulaznica za šou Princeze i Heroji

0
U susret čaroliji na ledu Princeze i Heroji, produkcije Disney on Ice, Arena Beograd spremila je specijalnu promotivnu prodaju ulaznica koja će trajati do 15. septembra. Svim kupcima omogućen je popust od 20 odsto za sve kategorije ulaznica i termine

Cene ulaznica, bez popusta su: 1250, 1750, 2250, 2500, 3000 i 3500 dinara i mogu se naći na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, Ušće Shopping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Dom sindikata, Gigstix.

Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets.rs, www.eventim.rs.

Predstave će se u Beogradskoj areni održavati od 18. do 20. novembra u više termina:

Petak, 18. novembar u 19 h

Subota, 19. novembar u 12, 15:30 i 19 h

Nedelja, 20. novembar u 12, 15:30 19 h

Kroz umetničko klizanje i graciozne akrobatske tačke, Zvončica vodi posetioce kroz inspirativne priče o Arijel, Beli, Pepeljugi, Tiani, Jasmin, Ružici i Snežani dok se njihove želje i snovi ostvaruju.

U novoj predstavi produkcije Feld Entertainment-a, publika će otići do najdaljih granica mašte gde je sve moguće ukoliko verujete. Arijelini snovi su zarobljeni ispod mora i u jednom magičnom momentu, princ Erik razbija Ursuline čini kako bi povratio svoju jedinu, pravu ljubav. U trci sa vremenom da spase uspavanu lepoticu Ružicu, princ Filip pobeđuje zlu Grdanu pretvorenu u Zmaja. Tiana ostvaruje snove da poseduje restoran u Nju Orleansu; Jasmin sa Aladinom otkriva jedan novi svet, a Snežana pronalazi pravu ljubav. Ova divna predstava otkriva i najdublje želje Pepeljuge i Bele.

Interesantan izazov našao se pred kreativnim timom predstave Dizni na ledu vam predstavlja Princeze i Heroje, u adaptiranju inspirativnih momenata na led. Kako bi se kod publike oživele emocije koje su na njih ostavili filmovi, bilo je potrebno uneti raskošnu scenografiju, dramatično osvetljenje, koreografije od kojih vam zastaje dan i nekoliko iznenađenja. Svaki član kreativnog tima pristupio je ovom izazovu iz svoje jedinstvene perspektive.

Predstava Dizni na Ledu vam predstavlja Princeze i Heroji poziva publiku da krenu sa Zvončicom na put kroz večite priče o čarobnim princezama i njihovim herojima.

makonda-tracker