Predstava 21-12-2012 u Konaku kneginje Ljubice

0
Pozorišna predstava Studio Centra 21-12-2012 biće odigrana 13. i 14. juna u 21 čas u dvorištu Konaka kneginje Ljubice

Predstava 21-12-2012 premijerno je izvedena u Malom pozorištu Duško Radović 15. aprila ove godine. Do sada je odigrana 4 puta, a gledalo ju je oko hiljadu gledalaca. U predstavi igra 25 mladih ljudi, polaznika MASTER GRUPE Studio Centra.

Komad 21.12.2012. predstavalja splet od tri ljubavne tinejdžerske priče koje se dešavaju u poslednja 24 sata pred najavljeni Smak sveta. Dok je celu planetu obuzela groznica dočeka Smaka sveta, junaci ovog komada tragaju za rešenjima svojih problema, kako bi dočekali kraj civilizacije onako kako žele. Da li će se zaista dogoditi Smak sveta, ili…? Predstava je namenjena tinejdžerima, kao i svim onim starijima koji i dalje vole da sanjare.

Tekst i režiju potpisuje Nenad Radović a igraju: Lena Mišović, Jana Potić, Jana Mančić, Ana Vučić, Andrej Kovačić, Đorđe Kosić, Luka Salević, Nađa Marjanović, Irina Anagnosti, Jovica Bukovala, Nemanja Stanković, Nina Čegar,  Ivana Marković, Andrijana Đorđević, Darko Pasujević, Ana Radić, Nina Mrđa, Sara Dragićević, Vasilije Krstić, Nikola Kosić, Marta Uzelac, Anka Aćimović, Petar Slijepčević, Bojan Živković.

Izvođenje ove predstave u dvorištu Konaka kneginje Ljubice je početak saradnje između Studio Centra i Muzeja grada Beograda, koja bi u narednom periodu trebalo da se nastavi realizacijom zajedničkih projekata, čiji će glavni cilj biti približavanje beogradskih muzeja tinejdžerima.

Prodaja ulaznica će se vršiti na blagajni Malog pozorišta Duško Radović, u prostorijama Studio Centra kao i u Konaku kneginje Ljubice. Cena ulaznice je 400 dinara.

 

 

 

makonda-tracker